Lékaři…

9
Komentujte

Please Login to comment
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Kešu OřechPara OřechKokosový OřechMakadamový OřechPekanový Ořech Recent comment authors
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Pekanový Ořech
Člen
Pekanový Ořech

Drogy by měly být legální a neměly by se skládat z chemických sloučenin. VLÁDA MUSÍ PADNOUT!!!

Kokosový Ořech
Člen
Kokosový Ořech

Vaše radikální nepodložené názory jsou ostudou veškeré vědecké obce. Způsob vašeho projevu se blíží vulgárnosti lidových mas, které nedosáhly dostatečného vzdělání, bývají tak samy často závislé a  soustřeďují se pouze na dílčí problémy vedoucí k jejich samoúčelnému uspokojení.

Makadamový Ořech
Člen
Makadamový Ořech

Další pokus vlády zdiskreditovat naše snahy vymanit se z jejího područí a ztížit nám přístup k životadárným ořechům, které nám umožňují vidět skrze závoj jejich lží. Neštítí se ani označit pravdu za drogu a tím omezit její přísun občanům.

Kokosový Ořech
Člen
Kokosový Ořech

Z našich dlouhodobých empirických výzkumů vyplývá, že ořechy stimulují mozkovou aktivitu a tím dokáží přeměňovat struktury na vyšší trojité entity. Negativní vliv na lidský organismus nebyl doposud prokázán, nicméně vše je možné a nic není nemožné. Lidé, kteří se obávají negativních účinků, ořechy nekonzumují a proto jejich mozková činnost není dostatečně stimulována a jejich výzkumné pokusy nemůžou dosáhnout dostatečné kvality a jejich relevantnost je diskutabilní.

Para Ořech
Člen
Para Ořech

PRAVDA A ORECHY ZVITEZI!

Kešu Ořech
Člen
Kešu Ořech

Ořechy jsou svinstvo!
(kromě těch kešu)

Kokosový Ořech
Člen
Kokosový Ořech

Zdržte se prosím takovýchto nízkých verbálních projevu agrese, je to snad až politováníhodné, jak se neumíte korektně vyjadřovat.

Kešu Ořech
Člen
Kešu Ořech

Postup přípravy receptu
Těsto připravíme podle receptu viz poznámka.

Lze samozřejmě zpracovat i ručně bez pekárny.

Po vykynutí rozválíme těsto na plát cca 2cm vysoký, ze kterého vykrajujeme skleničkou vdolky.

Uprostřed vdolek promáčkneme a necháme na pracovní desce chvíli znovu vykynout.

Poté prohlubeň znovu zvýrazníme a vkládáme do středně rozpáleného oleje prohlubní dolů.

Smaží se poměrně rychle, nutno hlídat a včas otočit.

Pokud bude olej příliš rozpálený, vdolek rychle zhnědne na povrchu, ale uvnitř by mohl být ještě syrový…takže raději mírnější oheň.

Vdolky odkládáme na papírovou utěrku, která vsákne přebytečný olej. Po zchladnutí zdobíme marmeládou, tvarohem, zakysanou smetanou – každý podle své chuti

Kokosový Ořech
Člen
Kokosový Ořech

Toto není twitterový profil pana Ovčáčka. Zdržte se prosím redundantního obsahu.